Neem contact op voor een blowerdoortest

Contact

Neem contact op met de expert in thermografie en blowerdoor

Home » Contact

Contact met Blowerdoortest

Neem nu contact op met Blowerdoortest.nl. Wij expert in thermografie en luchtdichtheidsmetingen met gebruik van blowerdoor. We zijn onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk onderzoek- & adviesbureau voor de zakelijke en particuliere markt. Energiekeurplus is Level 3 gecertificeerd thermograaf, Level 3 blowerdoortester en gecertificeerd ultrasoon inspecteur. Wij zijn de partner van gebouweigenaren, bouwbedrijven bedrijven, architecten, aannemers en verzekeringsbedrijven.

Neem contact op

Wil je een afspraak maken voor een blowerdoortest, rooktest, een thermografie inspectie of een onderzoek naar tocht in huis. Maak dan gebruik van onze contactgegevens of van het onderstaande contactformulier.

Onze contactgegevens

Wolfsklauwstraat 55
9731 HE Groningen
06 41 352 444
info@blowerdoortest.nl
blowerdoortest.nl

KvK: 54358965
BTW: NL001448061B56
IBAN: NL 89 INGB 0657848441
BIC: INGBNL2A

Blowerdoortest.nl

Blowerdoortest.nl is onderdeel van Energiekeurplus. Wij zijn een onafhankelijk onderzoek & adviesbureau voor de zakelijke- en particuliere markt. Wij de nummer één in Noord- en Midden Nederland in thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – en luchtdichtheidsmetingen met gebruik van blowerdoor.

Een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een luchtdichtheidsmeting, blowerdoortest, een onderzoek naar tocht in huis. Of wil je een thermografisch onderzoek laten uitvoeren door een ITC Level 3 gecertificeerd thermograaf? Maak dan gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Contact
Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacy verklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen.